Vanishing posts – troll hacker?

 

Home Forums The Automatic Earth Forum Help/FAQ Vanishing posts – troll hacker?

This topic contains 7 replies, has 1 voice, and was last updated by  Golden Oxen 7 years, 5 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1800

    Glennda
    Participant

    Since this afternoon, more and more posts are disappearing!

    I hope you have some good troubleshooters who can fix this. I fear a troll hacker has gotten into your system. Whatever that might mean.

    Hope this is mended soon. I’ll give a donation soon to help make it happen. I would really miss reading this site over my morning for the “real” news.

    Have I said Thanks for all your hard work here? Guess not.

    So many thanks.

    #1803

    ashvin
    Participant

    A few of the initial forum posts are coming up blank, but I very much doubt it is a hacker. Unless it’s someone upset with jal, because those are blank too. We’re looking into what might be the problem.

    All of the original articles/commentaries are still accessible from the front page, though.

    #1804

    Glennda
    Participant

    Thanks for the quick reply, Ash.

    Sorry to be an alarmist, but the scent of Cheryl in one of the threads, left me wondering.

    #1805

    jal
    Participant

    Another attempt to become visible

    #1806

    jal
    Participant

    Okay! I see my message

    It became visible after I removed “Boardcode”

    #1807

    jal
    Participant

    The smileys are the cause of trouble. (I think?)

    #1828

    ashvin
    Participant

    It seems the forum is not reacting well to posts that contain pictures right now. Shouldn’t be too hard to remedy.

    #1888

    Golden Oxen
    Participant

    Please make the Smiley’s click and add if possible. This current set up is not working well.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Sorry, the comment form is closed at this time.